SCIO-Eductor Quantumbiofeedback

HomeVisieSCIO-Eductor in de mediaCoachingUWV en ARBOSensi therapieTeambegeleidingLoopbaanadviesEMDRHealingTouch of MatrixRelatietherapieSCIO -Eductor Quantum BiofeedbackPreventie en re-integratieBurn-out en stressStralingsbelastingWie zijn wijOnze opdrachtgeversLinks en boeken over gezondheidAlgemene voorwaardenSitemap

SCIO-Eductor Quantum biofeedback is een analyse- en behandelsysteem dat vanuit de kwantumfysica ontwikkelde technologie koppelt aan de kennis en inzichten uit onder meer de westerse en oosterse geneeskunde. De SCIO is een zeer geavanceerd energetisch meet - en behandelinstrument. Het is een veilig, uiterst krachtig biofeedback-apparaat om vele ziektes op te sporen, te behandelen en zo mogelijk te voorkomen.

Met de SCIO-Eductor wordt eerst getest en vervolgens wordt er behandeld door middel van verschillende therapieën. Er wordt gemeten op vier niveaus: het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau. Daarbij wordt gekeken naar de onderlinge samenhang van die vier niveaus en hoe storingen van invloed zijn op de algemene gezondheid en geestelijk welzijn van de cliënt. Het gehele werk van Dr. Hamer van Biologika is geheel geïntegreerd in dit programma.

Weijtens Consultancy was te zien op 7 september rond 15 uur bij LifestyleXperience op RTL4. Te zien was hoe we met de SCIO-Eductor in de praktijk werken. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Lana de presentatrice wordt aan de SCIO-Eductor gelegd en er wordt een vitaliteits rapport van haar gemaakt. De uitleg van de Eductor en rapport zijn te zien in onderstaande link.

 

 

Waarvoor kan het SCIO Quantum biofeedback behandelsysteem onder andere gebruikt worden:

Ook voor training, begeleiding en aanschaf van de SCIO kwamtumbiofeedback is Geert Weijtens U graag van dienst.

Voor meer informatie over het SCIO kwantum biofeedback analyse- en behandelsysteem verwijzen wij U graag naar de website van professor Nelson: http://www.scio-eductor.com


Voor meer informatie: neem contact op met Weijtens Consultancy: info@weijtensconsultancy.nl

Vergoeding
Voor particulieren is geheel of gedeeltelijke vergoeding via de zorgverzekeraar mogelijk bij de juiste aanvullende verzekering.